Heeft u vragen of zoekt u informatie en bent u in het bezit van WHATSAPP? Sla dan ons telefoonnummer 0618477184 op en stuur een berichtje!

Reisdiensten


Wij zijn ook gespecialiseerd in backpacken en wereldreizen. Wanneer u aangeeft waar u naartoe wilt en wat u vertrekdatum is, helpen wij u bij het boeken van uw vliegtickets, het plannen van een route en bij andere praktische reiszaken. Verder kunt u bij ons terecht voor alle basisinformatie die u nodig heeft voor de voorbereidingen en planning van uw reis.

Vliegtickets


Voor een voordelig vliegtickets bent u hier op het juiste adres. Wij bieden vliegtickets aan voor verschillende bestemmingen over de hele wereld. Wij vliegen met verschillende soorten luchtvaartmaatschappijen. Onze service en de manier waarop wij zaken afhandelen geeft vertrouwen. De prijzen zijn laag en de vele aanbiedingen maken dat de reiziger steeds weer voor ons kiest.

meer lezen

Boottickets


Bij Mekka-Reizen kunt u ook boottickets reserveren en kopen. U kunt online bootkaarten reserveren en kopen voor personen, (brom)fietsen, karren en diverse voertuigen. Bij een reservering voor een voertuig reserveert u voor een bepaalde datum en tijdstip. Passagiers worden geadviseerd een reisverzekering af te sluiten.

meer lezen

Bustickets


Mekka-reizen verkoopt busreizen naar verschillende bestemmingen binnen en buiten Europa. De reiziger wordt geadviseerd een reisverzekering af te sluiten. Ook dient de reiziger over een geldig reisdocument (paspoort, visum, douaneformaliteiten) te beschikken. De busmaatschappij is niet aansprakelijk voor het ontbreken van deze reisdocumenten.

meer lezen

Volg ons en lees hier wat onze laatste nieuwtjes en acties:

    

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze laatste nieuwtjes en aanbiedingen ontvangen? Meldt u dan nu aan voor de Mekka- Reizen nieuwsbrief!

  Achternaam*

  Voornaam*

  Telefoonnummer*

  Email*

  Om spam te voorkomen vragen we u
  de onderstaande code over te typen.

  captcha