Heeft u vragen of zoekt u informatie en bent u in het bezit van WHATSAPP? Sla dan ons telefoonnummer 0618477184 op en stuur een berichtje!

Hotels Diensten


Bespaar tijd en geld met ons boekingssysteem dat gegarandeerd de beste prijs voor uw hotelkamer vindt. Waar u ook heen gaat vindt u gegarandeerd het perfecte hotel bij Mekka-Reizen. U boekt er tophotels in Mekka en Medina. En met onze beste prijsgarantie kunt u erop vertrouwen dat u profiteert van de scherpste tarieven.

Snelle beslissers kunnen zelfs nog meer besparen met onze speciale deals voor de goedkoopste hotelkamers overal ter heilige steden.

Hotels in Mekka


Mekka-Reizen biedt speciale aanbiedingen en gegarandeerd de laagste prijs. Onze lijst waarop de beschikbare hotels in Mekka staan vermeld, toont u de beste prijzen. Hierdoor is het voor u mogelijk om goedkope en voordelige hotels te vinden. U kunt direct reserveren en heeft niet te maken met een wachtrij of vertraging. U kunt elk type hotel boeken, en kiezen uit de beste aanbiedingen. Wij hebben een breed aanbod dat varieert van luxe hotels tot aan hostels. Hieronder kunt u reserveren door u gegevens, de aankomst- en vertrekdatum in te voeren en het aantal personen en type kamer te selecteren.

meer lezen

Hotels in Medina


Mekka-Reizen biedt speciale aanbiedingen en gegarandeerd de laagste prijs. Onze lijst waarop de beschikbare hotels in Medina staan vermeld, toont u de beste prijzen. Hierdoor is het voor u mogelijk om goedkope en voordelige hotels te vinden. U kunt direct reserveren en heeft niet te maken met een wachtrij of vertraging. U kunt elk type hotel boeken, en kiezen uit de beste aanbiedingen. Wij hebben een breed aanbod dat varieert van luxe hotels tot aan hostels. Hieronder kunt u reserveren door u gegevens, de aankomst- en vertrekdatum in te voeren en het aantal personen en type kamer te selecteren.

meer lezen

Hotel Boeken


Met onderstaande formulier kunt u een hotel reserveren in Mekka en/of Medina. Na ontvangst van ingevulde formulier krijgt u binnen 24 uur een reactie van ons.

meer lezen

Volg ons en lees hier wat onze laatste nieuwtjes en acties:

    

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze laatste nieuwtjes en aanbiedingen ontvangen? Meldt u dan nu aan voor de Mekka- Reizen nieuwsbrief!

  Achternaam*

  Voornaam*

  Telefoonnummer*

  Email*

  Om spam te voorkomen vragen we u
  de onderstaande code over te typen.

  captcha