Heeft u vragen of zoekt u informatie en bent u in het bezit van WHATSAPP? Sla dan ons telefoonnummer 0618477184 op en stuur een berichtje!

Hoe komt het dat de prijzen van umrah/ hadj met andere reisbureaus van elkaar verschillen?

Net zoals dat kwaliteit, service en betrouwbaarheid verschilt tussen de verschillende reisbureaus, zo verschillen de prijzen ook tussen hen. Ook door de afstand naar de hotels toe kunnen de prijzen met elkaar verschillen. Normaal gesproken is het zo dat hoe dichter uw hotel van Masjid Al-Haram is, hoe hoger de prijs van uw pakket. Ook het seizoen waarin u boekt is van belang voor de prijs.

Ik hoor in Nederland dat veel reisbureaus op het gebied van hadj/umrah onbetrouwbaar zijn, hoe zit het met jullie betrouwbaarheid?

Mekka-Reizen is een reisbureau die er alles aan doet om de klant tevreden te stellen. Bij ons is de klant koning. In de afgelopen jaren dat we actief waren tijdens het organiseren van hadj/ umrah reizen hebben wij onze betrouwbaarheid bewezen. Een persoon die informatie over een reisbureau wil met betrekking tot zijn betrouwbaarheid kan het beste contact opnemen met de Saoedische Ambassade te Den Haag. Hun telefoonnummer is 070- 3614391.

Volg ons en lees hier wat onze laatste nieuwtjes en acties:

    

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze laatste nieuwtjes en aanbiedingen ontvangen? Meldt u dan nu aan voor de Mekka- Reizen nieuwsbrief!

Achternaam*

Voornaam

Email*

Om spam te voorkomen vragen we u
de onderstaande code over te typen.

captcha